Whyskies Oy

Whyskies Oy on erikoistietotekniikan/komponenttien myyntiin erikoistunut yritys. Yrityksen nykyinen liiketoiminta käynnistyi, kun se ostettiin Datamasters Oy:ltä vuonna 2003. Yrityksellä on Porissa toimisto ja kaksi työntekijää.

Jälleenmyymme tunnettuja tietotekniikan tuotteita ympäri suomen. Lisäksi edustamme yksinoikeudella Tripp-Lite ja GCX -tuotteita. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat teollisuus ja sairaalat. Erityisvahvuutemme on vaativissa olosuhteissa toimivat erikoistietotekniikan toteutukset.

”Meiltä saat laajan kirjon palveluita; valmistus, logistiikka, suunnittelu ja ostopalvelut. Kumppaniverkostomme avulla toteutamme myös ohjelmistoprojektit ja tarvittavat metallirakenteet.” toteaa toimitusjohtaja Semi Nurmi.

”Esimerkkinä asiakascaseistamme: SieviSCANNER –jalkaskannerin teknologiakomponenttitoimitukset ja vaativiin olosuhteisiin toteutetut akkuratkaisut ovat tyypillisiä toteutuksiamme” kertoo teknologiajohtaja Harri Hakanen ja jatkaa ”olemme usein toteuttajana myös kuluttajarajapinnassa, kuten pullonpalautusautomaattien komponenteissa tai autopesulan asiakaspäätteessä”.

Asiakashyöty: Kaikki tietotekniikka yhdellä tilauksella.

Erityistä: Pitkäaikainen tekninen osaaminen alalta ja laaja referenssipohja vaativista toteutuksista.

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: