VMP Interior

VMP-Interior Oy vastaa apteekkien ja sairaaloiden sisustus- ja tilasuunnittelusta sekä kalustetoteutuksesta. Vuosien varrella yritys on laajentanut osaamistaan terveysalan ergonomisiin ja käyttöturvallisiin lääkehuoltotiloihin. Yrityksen avainasiakkaita ovat suomalaiset apteekit ja sairaalat.

Apteekkisektorilla VMP-Interior Oy on markkinajohtaja. Yritys suunnittelee ja kehittää erilaisia apteekin kalustejärjestelmiä. Lääkerobotit valtaavat myös suomalaiset apteekit ja trendi tulee olemaan kasvava. VMP-Interior Oy on suunnitellut valtaosan suomalaisista robottia käyttävistä apteekeista. Uutta tulevaisuudessa on myös yrityksen kehittämä sähkömagneettisesti lukittava lääkelaatikosto.

Sairaalan lääkehuoltotiloihin valmistetut, ergonomiset ja käyttäjäläheiset lääketilakalusteet ovat yrityksen erikoisalaa. Nimenomaan lääkkeiden säilytykseen suunnitellut kalusteet varmistavat asiakasyritysten lääke- ja henkilöturvallisuutta sekä työergonomiaa. Yksi keskeinen asiakashyöty on muunneltavien kalusteratkaisujen tuoma oikea ja turvallinen lääkkeiden käsittely.

Uutta alalla on e-lääkekaappi, joka on lääketurvallisuuden huippuesimerkki. E-lääkekaapin lukitus toimii henkilökohtaisten tunnusten sekä sormenjälkiskannerin kanssa. Samoin kaappi voidaan ohjelmoida avaamaan kerrallaan vain yhden lääkelokeron, eli vain sen tuotteen mitä ollaan noutamassa.

”Turvallisen toimivuuden vuoksi e-lääkekaappi voidaan myös sijoittaa vapaasti vaikka asiakastilaan, käytävälle”, toimitusjohtaja Veli-Matti Paulasaari kertoo.

Asiakashyöty: e-lääkekaapeissa lääkkeet on lokeroitu sormenjälkiskannerien ja tunnuslukujen taakse

Erityistä: valtaosa suomalaisista apteekeista on VMP:n suunnittelemia

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: