Syncron Tech

Syncron Tech Oy on keskittynyt teollisuuden tuotannonhallinnan IT-ratkaisuihin ja -palveluihin. Yrityksen omat tuotteet on kehitetty hyvässä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Asiakkaat toimivat monipuolisesti metalliteollisuudessa, metsäteollisuudessa, valmistavassa teollisuudessa, kemianteollisuudessa ja energiateollisuudessa

”Asiakaskuntaamme ovat kansainvälisesti toimivat suuret ja keskisuuret teollisuusyritykset ja energia-alueen toimijat.”, toimitusjohtaja Jussi Eskelinen kertoo.

Syncron Tech tuntee hyvin eri teollisuudenalojen käytössä olevat automaatio-, informaatio- ja tehdasjärjestelmäratkaisut ja näiden integroinnin.

”Tuotteidemme avulla automaatiojärjestelmistä ja logiikoista voidaan kerätä runsaasti tietoa ja hyödyntää sen raportoinnissa, seurannassa, suunnittelussa ja tuotannonohjauksessa. Näin asiakkaamme osaavat esimerkiksi ennakoida ja suunnitella tulevia tilauksia, tuotannon tarpeita ja odotettavissa tuotannon toimenpiteitä.”

Asiakashyöty: Tiedonhallinnan ja ennakoinnin tuoma tehokkuus ja kustannussäästöt teollisessa tuotannossa.

Erityistä: Toimialakohtaiset ratkaisut : SyncPower®-, SyncPlan®-, SyncMES®- ja SyncTools-ohjelmistot.

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: