Starcke

STARCKE on suomalainen brändien suojaukseen erikoistunut graafisen alan yritys. Suunnittelemme sekä valmistamme asiakkaillemme turvallisia tuotepakkauksia, joilla yrityksesi kykenee varmistamaan – ja asiakkaasi varmistumaan – tuotteen alkuperästä, aitoudesta ja turvallisuudesta.

Yli 30-vuotinen kokemuksemme on tehnyt meistä alamme johtavan asiantuntijan, edelläkävijän ja suunnannäyttäjän – niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

RFID TEKNIIKKA, NFC JA UHF

Tuotteisiin voidaan liittää RFID- tunniste, joka poikkeaa perinteisistä visuaalisesti luettavista 2D -koodeista etäluettavuutensa, sekä täydellisen piilotettavuutensa ansiosta, RFID tagit voidaan piilottaa tuotteeseen painatusten alle. Taustajärjestelmän avulla RFID-tunnistetta voidaan hyödyntää tehokkaasti jäljitettävyyden, aitoustunnistuksen ja tuoteinformaation lisäämiseksi. Tunnisteiden lukuetäisyys vaihtelee kosketusluennasta aina viiteentoista metriin saakka. Lähilukutunnisteet (NFC) ovat luettavissa älypuhelimilla. NFC:n käyttökohteet ovat käytännössä rajattomat, voimme upottaa NFC tagin esimerkiksi pakkauksen sinettiin, joko näkyville tai täysin näkymättömiin. RFID -tagit saa halutessaan valmiiksi koodattuna asiakkaan haluamalla informaatiolla, kuten internet sivujen osoitteella tai käyntikortin tiedoilla varustettuna, taikka sitten tyhjinä. Pitkän kantaman UHF -tunnisteet eli tagit voidaan lukea ja kirjoittaa jopa 15m etäisyyden päästä ja tarjoavat käyttöön aiempaa paremman materiaalivirtojen hallinnan, sekä seurannan esimerkiksi logistiikan ja varastoinnin tarpeisiin. RFID -tunnisteet esitarkastamme, insertoimme, koodaamme ja lopputarkastamme turvallisissa tuotantotiloissamme Suomen Eurassa. Vaadittavat luku ja taustajärjestelmät toteutamme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa.

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: