Sermatech

Kokonaistoimitukset hallitseva Sermatech Group tarjoaa erikoislaitteiden ja tuotantolinjojen osaamista kaikkiaan kolmen yhtiön voimin: Sermatech Engineering vastaa suunnittelusta, Sermatech Works valmistuksesta, asennuksista sekä ylläpidosta ja Sermatech Automation automaatioratkaisuista. Yrityksen ydinpalveluita ovat kone- ja tuotantolinjat, konenäkö sekä automaatio.

”Esimerkiksi, jos asiakkaan liikeideana on tuottaa vaikkapa pahvimukeja, voimme toimittaa valmistukseen tarvittavan kokonaisratkaisun.”

Suunnittelupalvelu kattaa esisuunnittelun, layoutsuunnittelun ja simuloinnin yksittäisistä tuotteista ja niiden valmistettavuudesta. Suunnittelupalvelu hoitaa myös investointilaskelmat, osien valmistuskuvat ja laitteiden ohjelmoinnin. Oman konepajan osaava henkilökunta toimii läheisessä yhteistyössä suunnittelun kanssa, jolloin suunnitelmat jalostuvat käytäntöön.

Vuosien varrella yritys on toimittanut järjestelmiä ympäri maailman.

”Suomalainen koulutus, innovatiivisuus ja ammattitaito ovat maailmalla arvostettuja”, toimitusjohtaja Juha Palmén kertoo.

Ammattitaitoinen henkilökunta, jatkuva koulutus ja paikalliset toimittajakumppanit takaavat, että yritys pystyy tarjoamaan palveluja mille teollisuuden alalle tahansa.

”Fiksu kokonaisuus ratkaisee. Olemme keskittyneet spesiaaleihin osaamisiin. Ja muita työvaiheita voimme tarvittaessa ostaa muualta. Tällä periaatteella olemme pysyneet kilpailukykyisinä.”

Asiakashyöty: suunnitteluinvestointi maksaa itsensä takaisin toimivina laitteina, sujuvana projektina sekä tehostettuna tuotantona

Erityistä: ratkaisee asiakkaan tuotteen käsittelytarpeet olipa lopputuote teräksestä, hirrestä, kankaasta, muovista tai vaikkapa kuusentaimi

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: