Sataservice

Kokonaisvaltainen Sataservice-kunnossapito lisää asiakkaidensa tuotantotehokkuutta merkittävästi. Asiakasyritys voi siirtää vastuun tuotantoprosessin kunnossapidosta ja optimoinnista Sataservicelle, tai tilata esimerkiksi huollot ja korjaukset. Elintarvike- ja teknologiateollisuuden kunnossapito on Sataservicen erityisosaamista.

Yrityksen avainasiakkaat toimivat elintarviketeollisuudessa, konepajateollisuudessa ja teknologiateollisuudessa. Päätoiminta-alueita ovat Länsi-Suomi, Keski-Suomi ja Etelä-Suomi.

Kokonaiskunnossapidon tavoitteena on parantaa tuotantolaitosten tuotantotehokkuutta, energiatehokkuutta ja työturvallisuutta.

”Olipa vika sähkö-, automaatio- tai mekaanisella puolella, niin erikoisosaajamme tulevat paikalle ja ratkaisevat asian. Kaikki asiantuntijapalvelumme löytyvät meiltä saman katon alta. Tuotamme palvelumme vankalla ammattitaidolla, asiakkaittemme parhaaksi”, toimitusjohtaja Thomas Luther kertoo.

Koneiden modernisoinneissa yrityksellä on kokemusta pakkauskoneista robottisoluihin. Sähköautomaatioratkaisujen järkeistämisellä tai mekaanisilla muutoksilla voidaan merkittävästi lisätä koneiden ja laitteiden käyttöikää, turvallisuutta ja tehokkuutta.

”Erityisosaamistamme ovat esimerkiksi pakkauskoneiden vanhojen ohjausten modernisoinnit. Lisäksi meillä on oma konseptimme nostureihin ja nostolaitteisiin. Takana on jo 20 tällaista modernisointia.”

Asiakashyöty: tuotantotehokkuus, energiatehokkuus, työturvallisuutta ja laitteiden käyttöiän lisääminen

Erityistä: automatiikan ja robotiikan vaativaa logiikkaosaamista

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: