Rocca-Group

Rocca-Group on paineilma-alan monipuolinen asiantuntija. Yrityksen palvelurepertuaariin kuuluvat paineilmakartoitukset, paineilman laatumittaukset, kuntoarviot, huollot ja korjaukset sekä paineilma-asemien ja kokonaisten paineilmajärjestelmien suunnittelu.

Yrityksen asiakkaat edustavat monipuolisesti eri teollisuudenaloja paperitehtaista elintarviketeollisuuteen ja rengasliikkeistä konepajoihin.

”Olemme tarvittaessa osa asiakkaan kunnossapito-organisaatiota. Toteutamme erilaisia mittauksia myös etäpalveluna”, kertoo Olli Seppälä Rocca-Groupista.

Yrityksen paineilmapalveluja täydentää oma korjaava koneistuspalvelu, paineilmaputkistojen maahantuonti sekä koneisiin ja laitteisiin tarvittavien varaosien myynti.

”Järjestelmissämme automaatio liittyy tuotannon ohjaamiseen ja valvomiseen. Erilaisten mittarien ja lähettimien avulla voimme tarkkailla esimerkiksi paineilmajärjestelmän toimintaa ja kuntoa ja näin ennakoida tarvittavia huoltotoimenpiteitä.”

Asiakashyöty: valvonnan mahdollistama ennakoiva huolto

Erityistä: kumppanisopimukset kattavat monipuolisesti kaikki asiantuntijapalvelut ja tarvikkeet

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: