Robotmation

TEOLLISEN AUTOMAATIOTEKNIIKAN AMMATTILAINEN

Vuodesta 1999 toiminut Robotmation on kotimainen automaatioalan huippuosaaja. Toimitamme automaatio- ja ohjausjärjestelmiä sekä kokonaisia linjastoja kappaletavaraa käsittelevän teollisuuden ja logististen palvelutuottajien tarpeisiin.

Automaatio-osaamisemme lisäksi teemme projekteista riippuen linjaston layout-suunnittelua, mekaanista- ja sähkösuunnittelua sekä ohjelmistosuunnittelua. Yrityksellämme on erittäin vahva kokemus ohjausteknologiasta, yleisimmistä ohjelmointikielistä, logiikoista, konenäöstä ja robotiikasta.

Robotteja ja linjastoja ohjaava logiikka voidaan helposti liittää osaksi asiakkaan tuotannonohjausjärjestelmää, jolloin esimerkiksi tuote- ja varastoinformaatio pysyy jatkuvasti ajan tasalla. Mahdollisia muutoksia voimme tehdä ohjelmistoihin myös etänä, jolloin mahdolliset virheet linjaston toiminnassa saadaan korjattua nopeasti ja tehokkaasti. Tarjoamme myös mekaanista huoltoa toimittamiimme koneisiin ja linjastoihin, sekä koulutus- ja käyttöönottopalveluja.

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: