Robecorp

Robecorp Oy:n kulmakivi on pitkien ja mittatarkkojen koneistettujen kappaleiden valmistus. Yrityksen tuotteita ovat lineaarijohteet, teleskooppijohteet sekä koneistetut palkit koneenrakennuksen komponenteiksi. Lisäksi yritys valmistaa pneumaattisia nostopyöriä, joita käytetään esimerkiksi näyttämölavasteissa sekä teollisuuden siirtoalustoissa.

Asiakkaat sijaitsevat pääosin eteläisessä Suomessa. Asiakaskuntaan kuuluu monia tunnettuja kotimaisia kone- ja laiterakentajia teollisuuden ja materiaalinkäsittelyn parista. Useimmat asiakkaista toimivat kansainvälisilläkin markkinoilla.

Alihankintana tehtävien koneistustöiden lisäksi toimitukset sisältävät usein myös hitsaustyötä. Laajempiin toimituksiin sisältyy myös mekaniikkasuunnittelua ja koneenrakennusta.

”Kaksi kolmasosaa tuotteistamme on räätälöity asiakkaidemme toiveiden mukaisesti”, tuotantopäällikkö Veli-Matti Jutila kertoo.

”Valmistamiamme asiakastuotteita löytyy muiden muassa hitsaustorneista, pinkkareista, poltto- ja plasmaleikkauskoneista, portaaliroboteista ja telamittalaitteista.”

Asiakashyöty: yrityksen lineaarituotteista on koottavissa toimiva, mekaaninen kokonaisuus

Erityistä: lineaarijohteita muiden muassa portaalirobotteihin

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: