Piir-Group

Piir-Group on vuonna 1991 perustettu automaatiotalo, joka tarjoaa kokonaisvaltaista projektiosaamista ja ratkaisuja teollisuuden sähkö- ja automaatiosuunnitteluun. Yritys toteuttaa projektit esisuunnittelusta tuotantoon. Asiakkaat edustavat monipuolisesti elintarvikealaa, metallialaa, prosessi- ja lämpövoimateollisuutta sekä puunjalostusta. Yritys valmistaa myös automaatioon keskuksia ja välittää eri valmistajien automaatiokomponentteja.

Yrityksen keskeiset palvelut liittyvät kokonaistoimituksiin, modernisointiin ja tuotannon raportointiin. Kokonaistoimitukset alkavat lähtökartoituksesta ja johtavat huolelliseen suunnitteluun, valmistukseen, asennukseen, käyttöönottoon ja lopuksi koulutukseen. Käyttöönotto voi tapahtua Suomessa tai yhtä hyvin Brasiliassa, Kiinassa tai Malesiassa. Käyttöönottovaihe on kokonaistoimituksissa lyhyt, mikä tuo asiakkaille suoraan taloudellista hyötyä.

Modernisointi tulee kyseeseen esimerkiksi silloin, kun järjestelmä halutaan uudistaa vanhaan konekantaan. Näin mekaanisesti käyttökelpoisten koneiden käyttöikää voidaan pidentää uusimalla vanhentunut ohjaustekniikka.

Tiedonkeruujärjestelmät toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tiedot mahdollisista häiriöistä, hukkamääristä ja tuotantoseisakeista kerätään suoraan tuotantokoneiden ohjausjärjestelmistä ja tarvittavat muutokset toteutetaan.

”Näin saadaan paikannettua mahdolliset tuotannon pullonkaulat ja tehtyä tarvittavat muutokset. Käytettävyys nousee ja häiriöt vähenevät”, kiteyttää toimitusjohtaja Ahti Piirainen.

Asiakashyöty: Käytettävyys nousee, häiriöt vähenee

Erityistä: Tilattavissa myös sähköverkon mitoituksen ja suojauksen laskenta. Verkon mahdolliset ongelmakohdat todennetaan erityisellä laskentaohjelmistolla.

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: