Meditas Oy

Meditas Oy toimii terveydenhuolto sektorilla. Meditas tuo maahan robotiikan ja digitaalisen sektorin tuotteita sekä kouluttaa terveydenhuoltohenkilöstöä sekä opetussektoria kohtaamaan robotiikan.

Yrityksen ydinosaamista ovat sosiaali – ja terveysalasektorin toimialan-mahdollisuuksien tunnistaminen ja niihin vastaaminen. Meditas Oy tarjoaa mahdollisuutta kokeilla robotiikkaa omassa toimintaympäristössä.

Meditas Oy tarjoamat tuoteratkaisut tarjoavat esim. ratkaisua ikäihmisten lääkkeenottoon, robotiikan avulla kuntoutumiseen sekä vaikkapa sairaalabakteereiden torjuntaan robotiikan avulla.

Lisätietoja tuotteista löydät www.meditas.fi/tuotteet.

Koulutus

Kerromme luennoillamme kokemuksia robotiikasta meiltä ja muualta, Toteutamme puolen tunnin luennoista koko päivän seminaareihin. Viemme robotiikan sinne, missä sen mahdollisuudet on konkreettisesti osoitettavissa.

”Olemme Suomen ensimmäinen robotiikan alan yritys sotesektorilla joka kouluttaa, innostaa ja konkretisoi robotiikan ja teknologian ratkaisut terveydenhuollon ammattilaisille. Selkeästi muutosvastarinta on muuttumassa tiedonhaluun robotiikan eri mahdollisuuksista ja vastaamme juuri siihen tarpeeseen ”, toimitusjohtaja Minna Laine kertoo. Meditas Oy tekee yhteistyötä ammattikorkeakoulujen, yliopistojen, yhdistysten ja eri hankkeiden kanssa.

”Sosiaali- ja terveysalan robotiikan parissa toimivien on mielestäni tärkeää tehdä yhteistyötä. Ala on vasta kehittymässä Suomessa ja tämän tukemiseen tarvitaan kaikkien alojen yhteistyötä.

” Toimialana terveydenhuolto on vaativa, onhan kyse aina ihmisten hyvinvoinnista ja parhaasta mahdollisesta hoidosta. Robotiikkaa voi arveluttaa ja pelkojen hälventämiseen meidän kaikkien on kannettava kortemme kekoon. Konkreettiset kohtaamiset robotiikan kanssa ja teknologiaan tutustuminen on avainasemassa tässä

Asiakashyöty:  Asiakasorganisaatio saa aidon kokemuksen robotiikasta ja sen mahdollisuuksista omassa työyhteisössä. Kynnys hyödyntää teknologiaa omassa työssä madaltuu ja muuttuu innostukseksi teknologiaa kohtaan.

Erityistä:  Olemme Suomen ensimmäinen  yritys, joka auttaa vastaamaan haasteeseen ”Miten kesytät robotin™? sotealalla.

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: