Länsihydro

Länsihydro on Porissa toimiva hydrauliikka-alan laitteiden valmistukseen, huoltoon ja alihankintatöihin erikoistunut konepaja. Yritys palvelee asiakkaitaan laaja-alaisesti kattaen hydrauliikkasylintereiden ja -laitteiden valmistuksen, koneistus- ja konepajapalvelut sekä huollon.

Yrityksen osaamista on hyödynnetty meriteollisuudessa, metsäteollisuudessa, kaivosalalla ja ympäristöalan sovelluksissa.

”Olemme toimittaneet hydrauliikkasylintereitä, joihin asennamme anturoinnin. Näitä ovat muiden muassa lineaariliikkeen, painetiedon ja päätyaseman ilmaisevat anturit. Anturoinnin avulla sylinteristä saadaan tietoa esimerkiksi paikoitukseen, nopeuteen ja paineeseen liittyen. Näin voidaan hyödyntää sylintereiltä saatavaa tietoa järjestelmässä, jossa niitä on osana”, toimitusjohtaja Seppo Rosnell kertoo.

Länsihydrolla on valmiudet huomioida sylintereiden suunnittelussa tarvittavat anturit ja asentaa ne sitten valmistuksen yhteydessä paikoilleen. Yleensä Länsihydro hoitaa itse antureiden mekaanisen asennuksen paikoilleen ja asiakasyritys jatkaa siitä eteenpäin.

”Hydrauliikkasylinterien kohdalla työ on aina pääsääntöisesti räätälöintiä asiakkaan toiveiden mukaan. Yhdessä ratkaisemme asiakkaan haasteet ja kehitämme soveltuvan ratkaisun.”

Huoltopalvelut eli hydrauliikkalaitteiden toimintakyvyn turvaaminen on valmistuksen rinnalla yritykselle tärkeä liiketoiminnan alue.

Asiakashyöty: tarvittavan lineaarisen liikkeen aikaansaanti räätälöityjen hydrauliikkasylintereiden avulla huomioiden asiakkaan erityisvaatimukset muiden muassa anturoinnin ja käyttöympäristön suhteen

Erityistä: suurikokoisten hydrauliikkasylintereiden huolto ja valmistus suunnittelusta, osien hankintaan, kokoonpanoon ja koeajoon asti

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: