JAS Control

JAS Control Oy tarjoaa automaatioalan suunnittelu- ja tukipalveluja. Toiminta on keskittynyt ohjausjärjestelmiin. Suunnittelu- ja testauspalvelun lisäksi yritys avustaa asiakasta yksittäisen laitteen tai koko järjestelmän käyttöönotossa, mahdollisen järjestelmävian paikallistamisessa ja korjaamisessa sekä sovellusten kehittämisessä kokonaan uusille tuoteideoille. Käyttöönotot ja koulutukset tapahtuvat joustavasti asiakkaan luona.

”Autamme asiakasta tarvittaessa myös laitehankinnoissa. Esimerkiksi pk-yrityksillä ei välttämättä ole omaa hankintaorganisaatiota”, toimitusjohtaja Jarkko Simula kertoo.

Yrityksen vahvuutena ovat PLC-pohjaiset ohjelmistot kuten Siemens S7, Omron ja Allen&Bradley. Käyttöliittymistä Siemens WinCC flexible, Omron ja ProFacen sekä teollisuusroboteista ABB ja Motoman.

Simula kehottaakin luottamaan automaatiojärjestelmän ammattilaisiin joka vaiheessa. Projektijohto ja valvonta ovat ratkaisevassa asemassa, sillä seurauksena voi olla vakavia tuotannollisia ongelmia ja taloudellisia menetyksiä myöhästymisten tai väärien toteutustapojen seurauksena.

”JAS Control Oy on hyvä kumppani valvomaan asiakkaansa etua.”

Asiakashyöty: Asiakkaan käytössä on lähes 20 vuoden kokemus kansainvälisestä toiminnasta automaatioalan parissa, muiden muassa Kiinan, USA:n, Japanin ja Etelä-Korean markkinoilta aina neuvottelupöytien äärestä käyttöönottoon.

Erityistä: Osaava verkosto, josta asiakasyritys saa tarvittaessa automaatioalan ammattilaisen esimerkiksi ruuhka-ajan tehtäviin.

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: