Insta Automation Oy

Insta Automation on automaation, instrumentoinnin ja sähköistyksen täyden palvelun talo, johon on lupa luottaa.

Edistykselliset ja asiakaskohtaiset automaatioratkaisut vahvistavat asiakkaidemme tuottavuutta ja toimintavarmuutta. Asiakaslähtöinen ja joustava palvelu rakentaa kumppanuutta. Koko elinkaaren kestävä tehokkuus, toimintavarmuus ja ennustettavuus synnyttävät todellista arvoa.

Insta Automation palvelee asiakkaitaan Suomen johtavana sähköautomaation kokonaiskumppanina: palvelumme tuotetaan kokonaisratkaisuina tai erillistoimituksina – asiakkaan tarpeen mukaan. Olemme järjestelmä- ja laitetoimittajista riippumaton elinkaarikumppani. Life Cycle Partner -ajattelumme tarkoittaakin sähköautomaation koko elinkaaren hallintaa ja sen avulla lisäarvon tuottamista asiakkaillemme.

Toimintaamme ohjaa asiakaslähtöisyys: palvelemme joustavasti ja kanssamme on helppo asioida. Pidämme aina lupauksemme ja hinta-laatu-suhteemme kilpailukykyisenä. Sopivan kokoisena yrityksenä palvelemme pienen yrityksen notkeudella, mutta aina osaavilla ja riittävillä resursseilla. Automaation ja sähköistyksen ratkaisut ja palvelut tuotetaan sertifioidulla laadulla, hyödyntäen parhaita toimintatapoja, teknologioita, komponentteja ja laitteita.

Insta Automation -asiakaskokemus koostuu asiakasymmärryksen pohjalta rakennetusta palvelusta, mittavasta teknologiaosaamisesta, asiantuntevasta toteutuksesta ja ennakoivista elinkaaripalveluista.

Palvelumme
● Suunnittelu
● Keskusvalmistus
● Asennus
● Kunnossapito
● Ylläpito ja elinkaaripalvelut
● Kenttähuolto
● Kokonaistoimitukset

www.insta-automation.fi

Insta Automation on osa Insta-konsernia, joka on suomalainen perheyritys. Insta-konserni on sähköautomaation, digitaalisen tietoturvan ja puolustusteknologian huippuosaaja, joka rakentaa ja ylläpitää turvallista ja kilpailukykyistä yhteiskuntaa.

www.insta.fi

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: