Hydroala

Hydroala Oy on erikoistunut hydraulismekaanisten laitteiden suunnitteluun, valmistukseen, asennuksiin ja huoltoihin.

Yrityksen asiakaspiiri muodostuu pääasiassa Satakunnan talousalueella toimivista teollisuuslaitoksista, koneenrakennuksen, maansiirron ja kuljetusalan yrityksistä sekä erityyppisiä hydrauliikan kunnossapitopalveluja tarvitsevista organisaatioista.

”Olemme valmistaneet muiden muassa lauhdutusjärjestelmiä meriteollisuuden käyttöön”, kertoo asennuspäällikkö Ilkka Sundvall.

Suunnittelupalvelut sisältävät hydraulismekaanisten laitteistojen ja sylinterien CAD-pohjainen suunnittelun. Erikoisosaamisalueena ovat korkeapaineiset 700 bar:n hydrauliikkasovellutukset koneikko- ja työkaluvalmistuksessa.

Yritys valmistaa monipuolisesti hydraulisia järjestelmiä, sylintereitä ja erilaisia hydraulisia työkaluja kuten pienpuristimia, leikkureita ja putkentaivuttimia. Mahdollisia ovat myös muut yrityksen konekantaan soveltuvat koneistus- ja hitsaustyöt. Oman valmistuksen lisäksi yritys edustaa tunnettujen hydrauliikkavalmistajien komponentteja.

”Voimme toimittaa esimerkiksi liike- ja paineantureita projekteihin, joissa on hydrauliikkaan liittyvää automaatiota.

Kattaviin asennus ja huoltopalveluihin kuuluvat laitteistojen kenttäasennukset, järjestelmien käyttöönotot ja hydrauliputkistojen asennukset huuhteluajoineen sekä vuosihuollot ja korjaukset.

”Henkilöstömme muodostuu nykyisin kymmenestä hydrauliikan eri osa- alueiden ammattilaisesta, joista kaikki ovat työskennelleet alalla jo useita vuosia. Lisäksi olemme verkottuneet paikallisten kumppanien kanssa hyvin kahdenkymmenen toimintavuotemme aikana. Ostamme tarvittaessa koneistusosaamista alihankintana ja teemme muutenkin yhteistyötä muiden muassa tavarantoimituksissa.”

Asiakashyöty: vahvuutena pitkä kokemus sylintereissä

Erityistä: omat tuotantotilat sylintereille, pumpuille ja koneistuksille sekä koneikko- ja putkistoasennuksille

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: