Hefmec Engineering Oy

Hefmec Engineering Oy toimittaa tuotantotekniikkaan ja koneenrakennukseen liittyviä suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita, sekä projektitoimituksia. Eroamme muista insinööritoimistoista siten, että voimme myös toimittaa suunnittelemamme tuotteet, koneet ja tuotantolinjat avaimet käteen -periaatteella ja CE-merkittynä. Asiakastyytyväisyys ja toimitustemme hyvä laatu on meille tärkeää. Sitä silmälläpitäen olemme sertifioineet johtamisjärjestelmän ISO 9001 mukaisesti. Hefmecin suurin asiakasryhmä on suomalainen vientiteollisuus, jonka toimitukset liittyvät useimmiten koneenrakennukseen, koneautomaatioon, elintarvikkeisiin ja lääkkeisiin.

Suunnittelemme ja toimitamme tuotteita ja ratkaisuja, jotka vastaavat aina yksilölliseen asiakastarpeeseen, johon ei löydy entuudestaan vastausta markkinoilta. Avullamme  lyhennät läpimenoaikoja, sekä parannat tuottavuuttasi ja kilpailuetuasi niin tehokkuuden, laadun kuin turvallisuudenkin saralla. Tästä syntyykin tunnuslauseemme: Productivity Engineering.

Hefmecissä on talo täynnä tuotantotekniikan ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus vaativista suunnitteluprojekteista. Heillä on myös koneenrakennuksen, koneautomaation ja projektijohdon vankka osaaminen. Asiantuntijamme ratkovat asiakkaan tuotannossa ja tuotekehityksessä olevia haasteita, tarkoituksena tuottaa asiakkaalle lisäarvoa. Asiakas saa käyttöönsä osaamista, joka oman väen joukosta saattaa puuttua. Ulkopuolisen silmin voi olla helpompi nähdä kehittämiskohteita. Hefmec on tehnyt lujasti töitä löytääkseen alan parhaat tuotantotekniikan ja koneenrakennuksen osaajat.  Heillä on kyky kuunnella ja ymmärtää asiakkaan tarpeet, sekä palava halu palvella asiakasta hyvin.

Hefmecistä voit myös lainata osaamista erilaisiin kone- ja tuotantotekniikan asiantuntijatehtäviin. Hefmecin insinööreillä täydennät omaa osaamistasi ja tasaat kuormitusvaihteluja. Oikein mitoitetut henkilöresurssit takaavat, että pystyt kehittämään tuotteitasi tai tuotantoasi kaikissa tilanteissa. Useimmiten teemme työn asiakkaan tiloissa, jolloin yhteistyö on helppoa ja tiedonkulku sujuvaa.

Ota yhteyttä!
Marko Leutonen, CEO

Yrityksen haasteet

Hefmec Engineering Oy

Työvälineiden seurantajärjestelmä

Demopaja
0
Lue lisää

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: