Ferob

Ferob Oy jälleenmyy teollisuusrobotteja sekä suunittelee ja toteuttaa automaatiojärjestelmien avulla asiakkaille valmiita robottiasemia.

”Avainasiakkaamme ovat pk-sektorilla toimivia metalli- ja muovialan yrityksiä, joiden tuotantoon liittyy keskeisesti kaarihitsaus, kokoonpano tai erilaisia kappaleita käsittelevä muu teollinen valmistus”, myynti- ja projektivastaava Niko Moilanen kertoo.

Ferobilta on tilattavissa uusi tai käytetty teollisuusrobotti oheislaitteineen. Pieni tai suuri robotti – tehtävän mukaan. Yritys toimittaa myös valmiit robottiasemat ”avaimet käteen” periaatteella.

”Laajasta robottivalikoimastamme löytyvät niin uudet KUKA-robotit kuin käytetyt teollisuusrobotit kuten OTC, Nachi ja Fanuc. Osa toimittamistamme roboteista on vakiotuotteita ja osa täysin räätälöityjä.”

Hitsausrobottiasemien toimittajana yrityksen vahvuutena on se, että Ferobilla on valmius itse suunnitella ja valmistaa myös hitsauskiinnittimet sekä suorittaa hitsausrobottien ohjelmoinnin ja hitsausarvojen optimoinnin.

”Testaus-, huolto- ja koulutuspalvelut täydentävät kattavan asiantuntijapalvelujen tarjontamme.”

Asiakashyöty: asiakasyritys saa asiantuntijapalveluja sitomatta omaa henkilöstöresurssia robotiikkaosaamiseen

Erityistä: takana yli 100 robottiprojektia

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: