BMH Technology

BMH Technology Oy on materiaalinkäsittelyn kokonaistoimitusten ammattilainen. Toimituksiin sisältyvät myös sähköistys ja automaatio, ja yhtiö onkin perustanut näille palveluille oma osaston.

Liiketoiminnassa on kolme kivijalkaa: ympäristöteknologian tarvitsemat laitteet, energiateknologian voimalaitostyömaat sekä näihin liittyvät huoltopalvelut.

”Ympäristöteknologian toimitukset ovat keskenään samantyyppisiä. Laitteet käsittelevät esimerkiksi energiajätettä, erottavat siitä polttoaineeksi soveltuvan aineksen ja varastoivat sen”, yhtiön E&A yksikön päällikkö Marko Paloluoto kertoo.

”Automaation osuus materiaalinkäsittelyn kokonaistoimituksissa lisääntyy. Tulevaisuudessa datan keruu koneista ja laitteista sekä tiedon jalostaminen ja hyödyntäminen tulee olemaan koneissa ja laitteissa valmiina ominaisuutena. Teollinen internet sisältäen datan etäluennan on myös BMH:lle yksi tärkeistä kasvualueista.”

Yritys käyttää Raumalla mahdollisimman paljon satakuntalaisia sähkö- ja automaatioalan yhteistyökumppaneita.

”Nykyään monille erikoistuneille yrityksille iso asia on osata koordinoida toimintaa. Tämä merkitsee, että kunkin toimituksen tarvittavat kriiteerit osataan määritellä tarkoin ja niiden toteutumista valvotaan.”

Asiakashyöty: materiaalinkäsittelyn kokonaistoimitukset sisältävät myös sähköistyksen ja automaation

Erityistä: yrityksellä on oma sähkö- ja automaatio-osasto

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: