Antinkartanon kuntoutuskeskus (SATSHP)

Antinkartanon kuntoutuskeskus sijaitsee Ulvilassa. Se kuuluu Satakunnan sairaanhoitopiirin sosiaalipalvelujen alaisuuteen.

Suomessa vähennetään kehitysvammaisten ihmisten pitkäaikaista asumista laitoshoidossa. Siksi tarjoamme pääasiassa hoitojaksoja ja kuntoutusjaksoja. Ne voivat olla pitkäaikaisia tai lyhytaikaisia. Voit tulla myös tilapäishoitoon Antinkartanon kuntoutuskeskukseen.

Tuotamme monipuolisia palveluja kehitysvammaisille ihmisille sekä muille, jotka tarvitsevat tukea oppimisessa, ymmärtämisessä, oman toiminnan ohjauksessa ja kommunikoinnissa eli viestinnässä. Olemme kehittäneet autismikuntoutusta jo vuosikymmenien ajan.

Antinkartanon kuntoutuskeskuksessa on viisi palveluyksikköä. Kaikki yksikkömme ovat erilaisia ja ne ovat erikoistuneet kehitysvammaisuuden eri osa-alueille. Henkilökunnalla on erityisosaamista, jonka avulla he osaavat vastata juuri sinun tarpeisiisi.

Yrityksen haasteet

Antinkartanon kuntoutuskeskus (SATSHP)

Tukiviittomilla kommunikoiva robotti

Päättynyt
0
Lue lisää

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: