21.11.2018–31.01.2019
, Finland
Avoin

Kromattujen pintojen tarkastusjärjestelmä

Prizztech Oy

Valmistettaessa mm. kylpyhuonekalusteita, useimmissa tapauksissa niiden pintaan tehdään kromaus, jonka tarkoitus on olla pääasiassa dekoratiivinen, mutta liukas kromipinta on myös helppo pitää puhtaana ja on hygieeninen. Kromaus voidaan toteuttaa esimerkiksi elektrolyysimenetelmällä, jonka onnistuminen riippuu monesta eri tekijästä. Laadun ja asiakaskokemuksen kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että kromaus on onnistunut eikä puutteelliset kappaleet päädy myyntiin.

Asiakasyrityksemme on kansainvälinen, pääosin Aasian markkinoilla toimiva yritys, joka etsii valmista ratkaisua tai toteutettavuustutkimusta konseptista/laitteesta, jossa kromattujen kappaleiden laatu olisi mahdollista tarkastaa automaattisesti, luotettavasti ja tehokkaasti. Tällä hetkellä kappaleiden kromipinnan laaduntarkastus toteutetaan silmämääräisesti tarkastamalla. Tällöin tarkastuksen laatu vaihtelee tekijästä ja olosuhteista riippuen. Lisäksi käsityönä toteutettu tarkastaminen on hidasta.

Keskustelu

Seuraa haasteiden edistymistä ja keskustelua Robocoastin ympärillä Twitterissä ja LinkedIn:ssä. Liittymällä postituslistallemme pysyt helposti kehityksen kyydissä: